Kesäkukkien puutarha Salossa

Puutarha Iivonen on kesäkukkiin erikoistunut puutarha Salossa. Kukkamyynnin lisäksi saat meiltä ammattilaisten istutukset ja sommittelut puutarhoihin. Neuvomme myös aina mielellämme asiakkaitamme ja autamme heitä löytämään parhaat kesäkukat puutarhaansa. Palvelemme asiakkaitamme kesäisin, ja talvella olemme kiinni keräämässä ideoita seuraavaa kesää varten.

Kesäkukat joka puutarhaan

Laajasta valikoimastamme löydät peruskukkien lisäksi myös monenlaisia ihania erikoisuuksia. Pyrimmekin ottamaan valikoimiimme myös aina hieman erikoisempiakin vaihtoehtoja ja useita värejä. Meiltä löytyy lisäksi paljon erilaisia heinä- ja viherkasveja. Laajasta kesäkukkien valikoimasta löydät varmasti kaikki mitä tarvitset unelmapuutarhaasi! Monien vuosien kokemuksella autamme Sinua löytämään juuri oikeat kukat, joista saat iloa koko kesäksi. Valikoimassa on myös valmiita amppeleita ja kesäkukka-asetelmia, joita voi ostaa tai saada ideoita omiin istutuksiin.

Tervetuloa paikan päälle tutustumaan ja ihastelemaan! Jos mielessäsi on jokin kysymys, voit myös soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää sivujemme yhteydenottolomakkeen ja otamme sinuun päin yhteyttä. 

Lisää kuvia ja päivityksia löydät Puutarha Iivosen Facebook-sivuilta.

0400 786 644