Leena Iivonen Tmi – kilpatanssipukuihin ja kilpaluisteluasuihin erikoistunut ompelimo Salossa

Olen Leena Iivonen ja koulutukseltani olen ateljeeompelija. Perustin toiminimeni vuonna 2004, mutta olen ommellut erilaisia pukuja jo yli 20 vuoden kokemuksella. Olen erikoistunut näyttäviin juhla- ja kilpatanssipukuihin. Omistamani ompelimo sijaitsee Salossa, jossa suunnittelen, valmistan ja koristelen puvut yksilöllisesti. Halutessasi teen pukuihin myös niihin sopivat korut. Myynnissä minulla on strasseja ja kankaita sekä erilaisia koruja. Käytän puvuissani monipuolisesti eri materiaaleja, koristeluja ja värejä juuri asiakkaan toivoman kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Monipuoliset kilpatanssipuvut ompelimosta

Olen erikoistunut yksilöllisten kilpatanssi- ja luisteluasujen sekä miesten lattariasujen valmistukseen kaikenikäisille tanssijoille ja luistelijoille. Ompelimossa valmistan myös kilpatanssiin ja luisteluun harjoitteluasuja. Yksilöllisten pukujen lisäksi ompelen yhtenäiset kilpa- ja harjoitteluasut koko joukkueelle.

Morsiuspuvut, juhlapuvut ja esiintymisasut

Kilpatanssipukujen ja luisteluasujen lisäksi teen myös erilaisia juhlapukuja, esiintymisasuja ja morsiuspukuja. Oli tarpeissasi sitten iltapuku, häämekko tai erikoisempikin esiintymisasu, ota minuun yhteyttä ja keskustellaan asustasi lisää! Palvelen myös aina asiakkaitani puvun valmistumisen jälkeenkin, jos juhlapuku tai morsiuspuku tarvitsee esimerkiksi muokkausta myöhempää käyttöä varten. Tervetuloa palvelevaan ompelimoon Saloon!

Lisää kuvia ja päivityksia löydät Leena Iivonen Tmi:n Facebook-sivuilta.

0400 786 644